Alustapalveluyrittäminen Pikatyöpalvelussa itsensä työllistäjille

Julkaisimme uuden tuotteen Pikatyöpalvelussa, joka avaa aivan uusia mahdollisuuksia alustapalveluyrittämiselle, sillä digitalisoimme työnvälityspalvelut. Käytännössä alustapalveluyrittäminen tarkoittaa sitä että jokainen, jolla on palvelusivu Pikatyöpalvelussa, voi aloittaa oman liiketoiminnan työnvälityspalveluissa. Alustapalveluyrittäminen Pikatyöpalvelussa tarkoittaa työpaikkojen välittämistä niitä hakeville tekijöille sekä työtekijöiden välittämistä työntekijöitä tarvitseville yrityksille .

Kenelle

Pikatyöpalvelun alustapalveluyrittäjyys sopii kaikille heille, joita kiinnostaa itsenäinen yrittäminen. Työtä voi tehdä joko oman toimen ohella, lomautettuna tai päätoimisesti. Mitä enemmän on toimintaa Pikatyöpalvelun palvelusivulla, sitä paremmat verkostot sinulle syntyy ja sitä enemmän opit tuntemaan sopivia työnhakijoita. Pikatyöpalvelussa voit toiminnallasi auttaa yrityksiä vaikeassa tilanteessa taloudellisesti kannattavalla tavalla.

Kuka tahansa, jolla on palvelusivu Pikatyöpalvelussa, voi aloittaa heti työnvälityksen ja tehdä liiketoimintaa mahdollisimman pienellä riskillä ja pääomalla. Työnvälitystoimintaa Pikatyöpalvelussa voi tehdä päätoimisesti, sivutoimisesti tai vaikkapa kevytyrittäjänä, sillä Palvelusivun tilaaja päättää mikä on sopivin toimintatapa. Tällä hetkellä on toiminnassamme mukana kymmenkunta itsenäistä yrittäjää eri tehtävissä. Kokemukset ovat olleet hyviä, joten nyt on aika kasvaa.

Miten

Aloittavat yrittäjät saavat käyttöönsä oman palvelusivun, josta heidän työpaikkailmoitukset näkyvät. Hakijat hakevat Pikatyöpalvelussa työpaikkailmoituksiin digityöhakemuksilla, joita he ja sinä voivat hyödyntää myös jatkossa. Kaikki tarvittava tietotekniikka työnvälityksen järjestämiseen on valmiina Pikatyöpalvelussa. Koulutamme sinulle liiketoimintaosaamista, sekä koulutamme myös eri yrittäjyyden muotoihin kuten franchising-liiketoimintaa ja kevytyrittäjänä toimimista. Voit myydä, markkinoida ja hinnoitella itse Pikatyöpalvelussa työvälityspalveluita. Voit käyttää myös Pikatyöpalvelua työllistämishankkeissa ja tehdä täsmärekrytointeja yrityksille tai vaikkapa ELY-keskuksille. Mikäli päätät lopettaa jossain vaiheessa toiminnan, voit myydä osuutesi Pikatyöpalvelussa kolmannelle osapuolelle, sillä kasvavat verkostot synnyttävät markkina-arvoa liiketoiminnallesi.

Kustannukset

Voit aloittaa toimintasi välittömästi ilman tyypillisiä ketjuyrittäjyyteen liittyviä käynnistyskustannuksia. Kaksi ensimmäistä kuukautta on maksutonta kokeiluaikaa. Tänä aikana voit kerätä pääomaa varsinaista yritystoiminnan aloittamista varten. Kokeiluaikana voit halutessasi päättää kokeilun maksutta ja sitoumuksetta, mikäli koet ettei tämä ole sinua varten.

Ainoa kustannus on kuukausiveloitukseen perustuva alustapalvelumaksu Pikatyöpalvelussa, joka alkaa sitten mikäli päätät koeajan jälkeen alkaa alustapalveluyrittäjäksi. Alustapalvelumaksulla saa käyttöönsä digitaalisen työnvälityksen mahdollistavat digipalvelut.  Alustapalvelumaksut itsensä työllistäjille perustuvat palvelusivun kuukausivuokraan, joka on määräaikainen.

  • Palvelusivun määräaikainen kk-vuokra 6kk  (199€ + alv24%)
  • Palvelusivun määräaikainen kk-vuokra 12kk  (149€ + alv24%) t
  • Määräajan päätyttyä, voit jatkaa alustapalveluyrittäjyyttä tilaamalla palvelusivun tai päättää toiminnan maksutta pelkällä ilmoituksella.
  • Palvelusivun tilauksen yhteydessä saat käyttäjätunnukset ilmoitusten julkaisuun, digityöhakemukset ja työnvälittäjän hallintatyökalut ilmoitusten käsittelyyn

Leave a Comment