Tehtävärekisterit Pikatyöpalvelussa

Pikatyöpalvelussa tehtävärekisterien avulla voidaan toteuttaa kohdennettua rekrytointia ja työllistämispalvelua tarkasti. Työn ja tekijöiden hakeminen helppoa ja nopeaa tehtävärekistereillä. Mukana tulevat hakijoiden pikaviestipalvelut tavoittavat työpaikkojen ilmoittajat.

Pikatyöpalvelu tarjoaa ainutlaatuisen innovaation, digityöhakemukset joista syntyy tehtävärekistereitä työnvälittäjille. Tehtävärekisterien avulla voidaan kerätä tietoa sopivista tekijöistä ja tunnistaa heidän osaamisensa työtehtäviin. Pikatyöpalvelussa on ilmoittajille työkalut tehtävärekistereiden ylläpitämiseen ja työtehtävien ilmoittamiseen.

Toinen innovaatiomme on ilmoitustapa, joka perustuu palvelusivuun. Samaa palvelusivua voivat halutessaan hyödyntää useat eri toimijat. Riittää, kun jokin alueellinen toimija tilaa paikkakuntakohtaisen palvelusivun, jonka jälkeen palvelusivun tilaaja voi jakaa oikeuksia ilmoitusten julkaisuun palvelusivulle. Palvelusivuja voidaan käyttää myös yritys- tai tehtäväkohtaisten rekisterien kehittämisessä.

Pikatyöpalvelu sopii erityisesti alueelliseen ja projektimuotoiseen työnvälitystoimintaan, sen avulla voidaan palvelulupaukset sopivien tekijöiden hankkimisesta toteuttaa nopeasti ja tehokkaasti. Palvelusivu on Pikatyöpalvelun ainoa kustannus. Yhdellä palvelusivun tilauksella voi tarjota digipalvelut vaikka sadoille yrityksille.

Palvelusivun hinnoitteluesimerkki yhteisölliselle työnvälittäjälle (esimerkiksi kunnalliset työllistämispalvelut, projektit)

100 yritystä, 17,00€/kk+alv24% / yritys

200 yritystä, 8,50€/kk+alv24% / yritys

Palvelusivut toimitetaan joko 6kk tai 12kk tilausjaksolla. Veloitusperuste on palvelusivun kuukausivuokra. Tutustu palvelusivuun ja sen alueelliseen hyödyntämisesen: https://www.pikatyo.fi/palvelusivu

Myös työnvälitystä tekeville alustapalveluyrittäjille Pikatyöpalvelu mahdollistaa työnvälitystoiminnan uudella tavalla.

Tutustu alustapalveluyrittämiseen työnvälitystoiminnassa tästä linkistä.

Leave a Comment