Tehtävärekisterit Pikatyöpalvelussa

Pikatyöpalvelussa tehtävärekisterien avulla voidaan toteuttaa kohdennettua rekrytointia ja työllistämispalvelua tarkasti. Työn ja tekijöiden hakeminen helppoa ja nopeaa. Mukana tulevat hakijoiden pikaviestipalvelut tavoittavat työpaikkojen ilmoittajat.

Pikatyöpalvelu tarjoaa ainutlaatuisen innovaation, digityöhakemukset, joista voi luoda tehtävärekistereitä. Tehtävärekisterien avulla voidaan kerätä tietoa sopivista tekijöistä ja tunnistaa heidän osaamistaan työtehtäviin. Pikatyöpalvelussa on ilmoittajille työkalut tehtävärekistereiden ylläpitämiseen ja työtehtävien ilmoittamiseen.

Toinen innovaatiomme on ilmoitustapa, joka perustuu palvelusivuun. Samaa palvelusivua voivat halutessaan hyödyntää useat eri toimijat. Riittää, kun jokin alueellinen toimija tilaa paikkakuntakohtaisen palvelusivun, tämän jälkeen palvelusivun tilaaja voi jakaa oikeuksia ilmoitusten julkaisuun palvelusivulle. Palvelusivuja voidaan toteuttaa myös yritys- tai tehtäväkohtaisten rekisterien tuottamiseen.

Pikatyöpalvelu sopii erityisesti alueelliseen ja projektimuotoiseen työnvälitystoimintaan, sen avulla voidaan palvelulupaukset sopivien tekijöiden hankkimisesta toteuttaa nopeasti ja tehokkaasti. Palvelusivun on ainoa kustannus. Yhdellä palvelusivun tilauksella voi tarjota digipalvelut vaikka sadoille yrityksille.

Palvelusivun hinnoitteluesimerkki

100 yritystä, 17,00€/kk+alv24% / yritys

200 yritystä, 8,50€/kk+alv24% / yritys

Palvelusivut toimitetaan joko 6kk tai 12kk tilausjaksolla. Veloitusperuste on palvelusivun kuukausivuokra.

Tutustu palvelusivuun ja sen alueellista hyödyntämisestä:

https://www.pikatyo.fi/palvelusivu

Leave a Comment