Palvelusivut kohdentavat palvelut tarkasti

Palvelusivut muuttavat työpaikkailmoitukset digipalveluksi. Työpaikkailmoituksien avulla voidaan tarjota vuorovaikutteinen palveluketju työnhakijalle ja työllistäjälle.  Palvelusivu voidaan perustaa paikkakunnalle, yritykselle, työtehtävälle, ammattinimikkeelle tai mille tahansa tilaajan haluamalle asialle. Hakijat löytävät palvelusivun työpaikat sille varatusta verkko-osoitteesta. Ohessa esimerkkejä Pikatyöpalvelun toimintamallista.

  • Mikäli työnhakija haluaa tietää työpaikat Rovaniemellä, hän menee verkko-osoitteeseen www.pikatyo.fi/rovaniemi
  • Mikäli työnhakija haluaa tietää tarjoilijan työpaikat, hän menee osoitteeseen www.pikatyo.fi/tarjoilija
  • Mikäli työnhakija haluaa tietää Hankiworks Oy:n työpaikat, hän menee osoitteeseen www.pikatyo.fi/hankiworks

Tilaaja voi jakaa halutessaan Pikatyöpalvelun käyttöoikeuksia eteenpäin,  jos tilaaja haluaa omilla palvelusivulla näkyvän muiden ilmoituksia. Esimerkiksi mikäli Rovaniemen kaupunki on tilannut palvelusivun Pikatyöpalvelusta, Rovaniemi voi jakaa halutessaan maksutta palvelusivun käyttöoikeuksia yrityksille, jotka voisivat työllistää Rovaniemellä. Ilmoituksiin voi hakea digityöhakemuksilla Pikatyöpalvelussa, josta syntyy tehtävärekistereitä.

Palvelusivu – yksi tilaaja, monta käyttäjäorganisaatiota

Tilaajat ja tilaajien yhteistyökumppanit saavat käyttöönsä Pikatyöpalvelun työkalut digityöhakemusten käsittelyyn ja tehtävärekisterit. Pikatyöpalvelun käytön voi aloittaa heti, kun palvelusivu on avattu tilaajan käyttöön. Pikatyö toimii niin Suomessa kuin ulkomailla. Myös omaa rekrytointipalveluiden liiketoimintaa voi toteuttaa Pikatyöpalvelun avulla. Pikatyöpalvelun käytön voi aloittaa tilaamalla palvelusivun, josta löytyvät tilaajakohtaiset työpaikkailmoitukset. Tilaajalle avataan tunnukset, jonka jälkeen hän voi aloittaa ilmoitusten julkaisun ja hakemusten hallinnan.  Jokainen, jolla on oikeus julkaista Pikatyöpalvelussa, tavoittaa tekijät haluamaltaan alueelta. Riittää, että tilaa palvelusivun Pikatyöpalveluun.

Pikatyöpalvelun palvelusivut sopivat erityisesti tapauksiin, joissa on toistuva tarve julkaista lukumääräisesti paljon ilmoituksia työpaikoista tilaajan määrittelemän tarpeen perusteella. Ainoa kustannus Pikatyöpalvelun käytöstä on palvelusivu, joka syntyy kun palvelusivu perustetaan ja sitä ylläpidetään. Perustamisen yhteydessä saa 12kk ylläpidon mukaan. Ylläpitoa voi jatkaa tai sen voi päättää sopimuksen loputtua ilman erillistä irtisanomista.

Lisätietoa

Leave a Comment